Betaling og PR

NY ÅBEN KUNST

Synliggør kunsten og giver et overblik for interesserede, der vil købe og se på kunst

BETALINGDet koster kr. 850,- at deltage. Inkluderet i deltagergebyret er flotte foldere til omdeling i dit nærområde. Dine oplysninger, samt foto af dit kunstværk ligger på hjemmesiden. Desuden er du som kunstner repræsenteret i en fælles folder, der trykkes i 2.000 eksemplarer. Dit værksted/atelier vises på et kort i folderen.

 

Betalingen af deltagergebyret skal ske til:

 

Danske Bank

Reg. og kontonr.: 4780 4780 286075 senest den 15. maj 2019

 

Betaling for deltagelse samt indsendelse af dine data (inkl. fotos) skal ske til MLN@kmd.dk

_________________________________________________________________________________________


 

PR -FÆLLES INDSATS

Vi inviterer via mail til flere forskellige grupper, som vi formoder er interesserede. Vi sender desuden pressemeddelelser til Nordjyske sammen med en større annonce

_________________________________________________________________________________________


 

DIN EGEN INDSATS

 

Erfaringerne  viser, at jo mere du selv gør for at øge kendskabet til dit værksted, jo flere besøgende får du. Det kunne eksempelvis være en lille annonce, pressemeddelelse og billede fra dit værksted eller af dine værker, som du sender til din lokale avis. Desuden virker det godt at hænge opslag op i dit lokalområde, og bruge dit netværk for at sprede budskabet.

Har du ikke mulighed for at holde åbent hos dig selv, er det altid en god idé at slå dig sammen med andre deltagere. Det sikrer også flere besøgende.

 

Det er ret enkelt - men det kræver selvfølgelig en indsats.

Copyright ©  Ny Åben Kunst